Aleșii județului, chemați la o nouă ședință CJA, după tentativa de demitere a lui Iustin Cionca

0
240

Consilierii județeni sunt che­mați la o nouă ședință extraordinară a Consiliului Județean, a treia din această lună. De aceas­tă dată, întrunirea aleșilor jud­e­țeni a fost fixată la doar două zile după ședința organizată pentru eliberarea din funcție a pre­ședintelui Iustin Cionca.
Ședința organizată miercuri, 16 noiembrie, la propunerea consilierilor din Opoziție, care vor să îl dea jos pe Iustin Cionca a fost un eșec. Și asta pentru că, după cum era de așteptat, la ședință au fost prezenți doar 10 consilieri din Opoziție, cărora li s-a adăugat Mircea Purcaru și chiar înainte de şedinţă, președintele  Iustin Cionca. Consilierii din tabăra Puterii și de la alte partide au lipsit, iar cvorumul nu a fost întrunit. Aleșii județeni care au propus proiectul pentru demitrea lui Iustin Cionca promit că vor reveni cu acesta într-o ședință următoare.
Pe ordinea de zi a ședinței   extraordinare din 18 noiembrie figurează un singur proiect de hotărâre și anume, cel privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al județului. Rectificarea este necesară de această dată pentru alocarea de bani pentru persoanele cu handicap vizual, care nu și-au primit la timp indemnizațiile de la stat. Este posibil ca la această ședință să fie din nou tensiuni, desigur pe politică, și nu pe probleme administrative, cum ar fi normal.
(S.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.