sedintaChestiuni de ordin financiar vor avea de dezbătut aleşii judeţului. Aceştia se vor reuni, astăzi, pentru o nouă şedinţă extraordinară pe a cărei ordine de zi se află doar trei proiecte de hotărâre.
Este vorba de un proiect de rectificare de buget general de venituri şi cheltuieli, precum şi de un proiect ce vizează folosirea de bani din excedentul bugetar pe anul trecut, pentru cheltuieli de dezvoltare în acest an. Ultimul proiect de hotărâre ce va fi suspus aprobării se referă la aprobarea componenţei Comisiei de Eva­luare a Persoanelor Adulte cu Handi­cap Arad.
La finele lunii trecute, administraţia judeţeană a aprobat documentaţiile tehnico-economice pentru realizarea nalizării menajere în incinta Spitalului Municipal. De asemenea, s-au făcut demersuri pentru închirierea unui spaţiu destinat deschiderii unui centru de diagnosticare imagistică de tip RMN. Administraţia judeţeană a mai aprobat atunci un proiect ce prevede alocarea a 380.000 de lei din excedentul bugetar pe anul trecut. Din aceşti bani, 310.000 lei au fost orientaţi pentru reabilitarea boxelor pentru bolnavi, la Spitalul de Psihiatrie Mocrea şi 69.000 de lei, pentru lucrări de reparaţii la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

Recomandările redacției