Alex Manea: „Sunt mulțumit că am revenit, vom fi o echipă bună!”

0
330

manea szegedFotbalistul crescut de Atletico s-a întors acasă după un an. Alex Manea e una din întăririle importante ale Bătrânei Doamne, atât datorită polivalenței cât și datorită experienței pe care a acumulat-o în liga secundă.
„Avem o echipă nouă, dar nu va fi nimic diferit de ce a fost până acum în liga a doua. Avem un lot bun și vom fi o echipă bună când începem campionatul”, spune cel care poate juca și în defensivă și în linia mediană.
Manea a fost, sezonul trecut, componentul echipei FC Caransebeș, pentru care a și înscris un gol, primul al gugulanilor din liga secundă. Revine în Arad, unde a mai îmbrăcat tricourile echipelor UTA, ACU, Ineu, Gloria. „Aici am jucat șase ani la nivel de seniori, sunt obișnuit, am fost coleg aproape cu toți băieții și sper să facem performan­ță. În primul an vrem menținerea, dar și să fim cât mai sus, apoi ne gândim la  promovare”, anticipează Manea.
Sezonul 2015-2016 se anunță tare, după ce echipe ca U Cluj sau Gaz Metan Mediaș au coborât din prima ligă. „Depin­de ce vor și echipele acelea. Au căzut și pentru că n-au mai fost bani. În fotbalul nostru sunt puțini bani…”, e de părere fotbalistul care a jucat și la Poli Iași.
Despre amicalul de sâmbătă: „Un meci greu, am venit și noi obosiți din cantonament, am jucat pe căldură, s-au acumulat toate, dar de luni începem în forță. Sunt mul­țumit că am revenit, eu zic că am făcut un pas înainte, pentru că se vrea performan­ță la UTA”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.