Alex Ștefănescu vine la Arad cu „9 piese remixate“

0
238

Show-ul „9 piese remixate”, o producție Unteatru – un musical în care actorul Alex Ștefănescu readuce în zilele noastre subiectele unora dintre cele mai cunoscute piese de teatru din lume, va putea fi văzut, la Arad.

Spectatorii sunt invitați, vineri, 18 iunie 2021, în Parcul „Mihai Eminescu“, de la ora 19.00, să audă și să vadă nouă piese de teatru faimoase, repovestite, cântate şi parodiate, pe care Alex Ștefănescu le va intepreta la chitară.

Cântecele sale au fost inspirate de piese de teatru celebre, printre care „Romeo şi Julieta“, „Hamlet“, „O scrisoare pierdută“, „Aşteptându-l pe Godot“, „Steaua fără nume“.

Pe lângă text, muzică, interpretare, Alex Ștefănescu își va susține artistic textele folosindu-se și de mimică. Mai mult, el va dialoga cu spectatorii.

Alex Ștefănescu este actor, cântă piese în care regăsim auto-ironia, care amintesc de creațiile lui Alexandru Andrieș, Ioan Gyuri Pascu și Ada Milea.

Imediat dupa lansarea piesei „Dacă”, Alex a fost remarcat și susținut de Smiley, Cătălin Bordea și Pavel Bartoș, care au apreciat pozitivitatea din cantecele sale. A fost finalist la Românii au Talent în 2018 și la iUmor în 2019.

Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad și se va desfășura cu respectarea măsurilor sanitare în vigoare, pentru limitarea răspândirii COVID-19.

În cazul în care vremea va fi nefavorabilă spectacolul se va desfășura în sala de concerte a Palatului Cultural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.