alex-velea-sotia-anaScandalul cu iz de amantlâc din triunghiul conjugal Alex Velea – Ana (soţia artistului) – Antonia se îndreaptă spre un final aşteptat. Sătulă de această poveste, Ana ar fi cerut divorţul. Dacă nu se va răzgândi, soţia lui Alex se va alege, la partaj, cu un apartament şi cu o maşină. Cel puţin aşa au dezvăluit apropiaţii lor.

Alex (29 de ani) a susţinut adesea, pe parcursul căsniciei, că Ana e femeia vieţii lui. Numai că, de vreo lună-ncoace, el a fost văzut mai degrabă în compania Antoniei, aflată şi ea în plin proces de divorţ de italianul Vincenzo Castellano. Indiferent că relaţia celor doi solişti era doar de faţadă, având în vedere că Antonia pregăteşte lansarea unui album şi are nevoie de publicitate, sau că pur şi simplu cei doi s-au îndrăgostit pe bune, cert e că Ana n-a mai rezistat.

N-a fost prezent la ziua ei de naştere

Iar dacă, iniţial, ea s-a dovedit a fi extrem de înţelegătoare şi a declarat că soţul său şi Antonia sunt doar foarte buni amici, femeia cu ten ciocolatiu a clacat din cauza paparazzilor care i-au urmărit şi comentat fiecare mişcare. Capac a pus şi faptul că, în loc să-i fie alături de ziua ei de naştere, Alex Velea a preferat să chefuiască în cartierul în care, surpriză!, locuieşte Antonia. Apropiaţii celor doi soţi ne-au spus că divorţul e iminent, ba chiar au adus în discuţie împărţirea averii adunate pe parcursul celor trei ani de mariaj. Ca să îşi recapete libertatea de a se iubi după pofta inimii, cu cine are chef, solistul îi va lăsa nevestei un apartament şi o maşină de lux.

Naşa Andreea Bănică ar vrea să-i împace pe cei doi

Deşi mulţi se bucură că Alex e tentat să rămână cu Antonia, Andreea Bănică (foto), naşa de cununie a solistului, mai speră într-o minune. Ea nu a dorit să comenteze viaţa lor privată, dar a mărturisit totuşi că doreşte să îşi ajute finii, măcar cu o vorbă bună: “Nu comentez despre viaţa lor privată. Finii care au nevoie de sfaturi le primesc cu drag de la noi”, a declarat Andreea
SURSA: Libertatea.ro

Recomandările redacției