alexaACS Poli a câștigat al patrulea meci consecutiv fără să primească gol și se îndreaptă spre șefia clasamentului în Seria de Vest a ligii secunde. Dacă o bat etapa viitoare pe FC Olt, timișorenii o vor detrona pe Metalul Reșița, care va avea etapă liberă.
Cele trei puncte câștigate la Pâncota au fost esențiale pentru teamul de pe Bega. „Ne așteptam la un meci greu, mai ales din prisma terenului, care ne-a deza­van­tajat, dar am meritat victoria. Pâncota, o echipă bine organizată, care joacă mult pe determinare, a fost dificil să o învin­gem, dar mă bucură mult cele trei puncte. Mental am fost altfel față de meciul de Cupă, veneam după două înfrângeri aici, jucătorii noștri aveau dorință mare de revanșă. Pâncota e o echipă greu de bătut acasă, aveam nevoie și de noroc. Pe lângă asta, echipa s-a bătut, a avut determinare, cred că e un rezultat corect. Am început cu sincope, aveam mulți jucători noi, dar acum suntem pe drum bun. Avem ocazii, marcăm, nu primim gol de patru meciuri, cred că putem termina turul pe primul loc”, a precizat Dan Alexa la finalul disputei din Podgorie.
Antrenorul lui ACS Poli a vorbit și despre fotbaliștii trimiși în linia ofensivă la Pâncota. „Pe Carvalho am preferat să îl schimb, fiindcă nu îl avantajează terenul. E ju­că­tor tehnic, în locul său a apărut un atacant iute care a pus mai multe probleme. Henrique este doar unul dintre jucătorii buni pe care îi avem, care pot face diferența. Mă bucur pentru el, e atacantul de care am nevoie”, a adăugat „Chirurgul”.

Recomandările redacției