alexaACS Poli Timișoara are amintiri neplăcute de la Pâncota, acolo unde și-a luat rămas bun de la Cupa României în edițiile 2012-2013 și 2014-2015. „Dușul rece” din acest an e proaspăt și întipărit pe retina poliștilor, chiar dacă pe teren acum o lună și jumătate au intrat multe dintre rezerve.
Tehnicianul timişorenilor se aşteaptă la un meci greu şi din cauza condiţiilor grele de joc, provocate în special de vremea rea din ultimele zile. „Ne aflăm în faţa unui meci important, împotriva unei echipe care ne-a eliminat din Cupa României. O echipă organizată, cu jucători masivi, bine determinată şi cu siguranţă nu vom avea un meci uşor. Starea terenului am înţeles că e foarte proastă. Indiferent cum va fi mergem să câştigăm, putem, suntem într-un moment bun. Pâncota a înscris şapte goluri în ultimele două partide acasă. Au un stil de joc mai aparte, sunt foarte periculoşi”,  a spus Dan Alexa la conferința de presă joi dimineață, preluat de liga2.ro.
Antrenorul lui ACS Poli îşi doreşte neapărat ca echipa sa să-şi mărească recordul din ultimele trei runde: „E un teren, care am înţeles că e greu, noi am jucat ultima dată în condiţii foarte grele. Dar trebuie să câştigăm. Voi încerca să mă adaptez la ceea ce va fi. Trebuie să avem atitudine, să păstrăm linia pe care o avem. Tot ce am câştigat în aceste zece zile e datorită determinării, sperăm să avem poate chiar mai multă”.
Fostul închizător al lui Poli nu s-a arătat surprins de faptul că gazdele se motivează şi prin rivalitatea arădeană-timişoreană. „Dânşii sunt chiar foarte motivaţi, bravo lor. Fiecare se motivează în felul lui, dacă se motivează că sunt anti-Timişoara, asta e. Pe noi trebuie să ne motiveze foarte mult că trebuie să obţinem a patra victorie consecutivă, că putem trece pe primul loc, e frumos să ai o linie de victorii şi mai multe stări, prin care ştiu eu să-i motivez pe jucători”, a adăugat Alexa.
Timișorenii nu pot vor conta la Pâncota pe accidentatul Lazăr, pe suspendatul Keita, dar și pe Dragomir, convocat la lotul Under 16. Smaranda – Belu, Cânu, Scutaru, G. Neagu – Ov. Popescu, O. Petre – Boldea, Poparadu, Bărbuţ – P. Henrique ar putea fi primul „unsprezece” al timișorenilor în Podgorie.

Recomandările redacției