psdOrganizaţia de Femei PSD Arad a organizat sâmbăta trecută, la Casa Sindicatelor, alegeri pentru înnoirea conducerii organizaţiei. Într-o atmosferă destinsă, social-democratele din Arad i-au dat credit pentru un nou mandat Alexandrei Braica, secretar de stat pentru dialog social al Guvernului Ponta.
Alexandra Braica a subliniat rolul pe care l-a avut organizaţia de femei în anul electoral 2012, an în care PSD a dat măsura muncii şi organizării din ultimii ani. În acelaşi timp, Alexandra Braica a spus că şi-ar fi dorit să determine un număr mai mare de doamne şi domnişoare să se implice în activitatea politică şi să îşi asume cu succes candidaturi în administraţia locală şi, de ce nu, centrală. Acesta a rămas un obiectiv important pentru următorii ani. Noua conducerea a OF PSD Arad şi-a propus pentru perioada următoare generarea unor proiecte sociale, culturale şi politice la nivelul judeţului Arad, care să implice cât mai multe femei din PSD Arad.
La alegeri au participat deputaţii Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad, Flavius Măduţa, preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Arad şi Natalia Intotero, vicepreşedinte a Organizaţiei de Femei PSD la nivel naţional.

Recomandările redacției