Alexandru Albu a plecat de la UTA pe neașteptate

0
140

Acum câteva zile UTA a făcut o listă cu jucătorii care au plecat de la UTA, iar printre aceștia s-a aflat și Alexandru Albu, iar vestea a fost una neașteptată chiar și pentru acesta.

În sezonul încheiat Albu a fost liderul minutelor bifate în Liga 1 pentru UTA, iar acesta a aflat din presă că trebuie să plece de la UTA.

 

Fotbalistul în cauză era conștient că cei de la Chiajna, clubul de care aparține s-ar putea să nu se înțeleagă cu UTA pentru un încă un împrumut însă și-ar fi dorit să fie anunțat înainte.

După un an și jumătate, mi-am luat și eu trei săptămâni de vacanță, m-am deconectat total de fotbal și am stat alături de familie. Apoi, zilele trecute am văzut acel anunț în presă, care m-a surprins puțin. Nimeni de la UTA nu m-a sunat să-mi spună ceva, așa că l-am sunat pe Bogdan (n.a. Apostu, impresarul fotbalistului) să cer lămuriri.

Inițial, mi-a spus și el că nu știe nimic, dar mai apoi mi-a transmis că UTA și Chiajna nu s-au înțeles în privința mea. Știu și eu că suma de transfer cerută pe mine e destul de mare pentru fotbalul românesc, mă gâdeam că – poate – se poate prelungi împrumutul. Eu aș fi dorit să rămân la Arad, nu-mi place să mă plimb în fiecare an, cu atât mai mult cu cât urma un sezon cu suporteri în tribune și aș fi vrut să simt și eu căldura lor în timpul meciurilor.

În plus, de la UTA am ajuns să fiu convocat și la echipa națională, dar și eu cred că am dat tot ce am avut mai bun pentru echipă. Asta e, UTA a fost, poate, cea mai importantă bornă din cariera mea de până cum, îi urez mult noroc în noul sezon și cine știe ce ne rezervă viitorul. Poate într-o zi voi reveni la Arad”, a declarat Alexandru Albu pentru site-ul Prosport.

În mod normal Albu trebuia să se antreneze alături de UTA până la sfârșitul lunii, însă acum Albu se va antrena cu o altă echipă.

De abia de la 1 iulie ar fi trebuit să revin la Chiajna, dar eu zic că-mi voi rezolva situația înainte de această dată. Am patru oferte din Liga 1, două de la echipe de play-off și alte două de la formații din play-out, dar și ceva discuții cu formații din străinătate.

O să văd ce aleg, căci depind și de ceea ce-și dorește Chiajna în cazul meu. Au fost din nou discuții și cu FCSB, însă totul a căzut când s-a ajuns la suma de transfer cerută în schimbul meu”, a mai declarat Albu conform sursei citate mai sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.