Alexandru Albu și Alexandru Benga sunt, de duminică, jucătorii UTA-ei

0
178

Conducerea Clubului UTA a ajuns, duminică, la înțelegeri cu fotbaliștii Alexandru Albu și Alexandru Benga, ambii intrând în efectivul roș-alb pentru noul sezon al Ligii I.
Alexandru Albu e născut în București pe 17 august 1993 și joacă atât fundaș central cât și mijlocaș defensiv.
„L-au dorit multe echipe din Liga I, sunt foarte bucuros că a ajuns la Arad, a fost și dorința lui, aspect care a contat enorm”, a punctat Bogdan Apostu, impresarul jucătorului care a avut o experiență de patru sezoane pe prima scenă alături de Concordia Chiajna, iar ultimul campionat l-a petrecut la același nivel, ca echipier al Academicii Clinceni.
„Sunt fericit că am ajuns la UTA, un nume mare, sunt sigur că e un pas în față în cariera mea. Avem o echipă bună, cu siguranță ne vom bate pentru play-off”, a subliniat Alexandru Albu, despre care antrenorul principal Laszlo Balint a spus: „Mă bucur că am concretizat mutarea, Alex se încadrează în profilul de jucător pe care îl căutam”.
Alexandru Benga e născut pe 15 iunie 1989 în Brașov.
Benga s-a lansat la FC Brașov în 2006, după care a mai jucat în zonă, la FC Săcele și Forex Brașov. A trecut, pentru doi ani, la Petrolul Ploiești, iar între 2011 și 2013 a jucat la Oțelul Galați. În 2013-2014 a trecut în Bulgaria, la Botev Plovdiv (ulterior și la Septemvri Sofia), apoi a evoluat în Azerbaidjan, la Qabala FK, în Cipru, la Ermis Aradippou, Polonia, la Sandecja Nowy Sacz. A mai îmbrăcat tricoul celor de la Juventus București, iar ultimul campionat a fost component al Chindiei Târgoviște.
„UTA oferă un proiect sportiv serios, antrenant și provocator, la care orice jucător visează să ia parte. Sper să avem rezultate bune, să îndeplinim obiectivele clubului, să creem o echipă puternică și să mulțumim suporterii, e o plăcere să joci cu ei alături”, a mărturisit Benga.
„Pe lângă calitatea certă din punct de vedere sportiv, sunt convins că va aduce un plus și în vestiar, pentru acel spirit pe care l-am pomenit de mai multe ori”, a declarat Laszlo Balint.
 
Foto: UTA Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.