Alexandru Benga a fost deranjat de cuvintele jignitoare adresate de către Istvan Kovacs

0
258

UTA a încheiat meciul de de pe teren propriu, din etapa 22 a Ligii 1 la egalitate cu echipa Hermannstadt, scor 1-1.

Fundașul utist, Alexandru Benga, a fost nemulțumit de felul în care arbitrul Istvan Kovacs a vorbit cu jucătorii, acestra folosind un limbaj dur la adresa acestora.

Maniera de arbitraj nu este în competența mea, să o analizez, dar, pe de altă parte, este interacțiunea celui care conduce jocul cu jucătorii. Suntem o echipă pe teren, am 31 de ani, am trei copii acasă. Aș vrea să putem interacționa cu oamenii cu respect, să ne înțelegem uman.

Nu poți să te duci la arbitru, să-i spui un lucru elementar, nu că-l judeci. Îl întrebi ceva deschis și ți se răspunde cu o chestie… Vă zic sincer, eu nici câinelui meu nu-i spun așa. Nu e nimic personal, n-am nimic cu domnul Kovacs, e pe lista FIFA, nu judec maniera de arbitraj, dar nu e posibil… Suntem și noi oameni, nu suntem câini. M-am dus la dânsul și am spus «înțelege-ne și pe noi, că suntem frustrați în timpul meciului», mi-a dat direct galben”, a declarat Alexandru Benga după meciul UTA – FC Hermannstadt.

Benga nu s-a elgat de maniera de arbitraj ci de cuvintele urâte pe care acesta le-a adresat jucătorilor.

Asta e ideea, nu judec maniera de arbitraj, nu-s în măsură, eu îmi văd de bucățica mea, dar cred că putem găsi o cale să ne înțelegem, să-l ajutăm și noi pe dânsul, și dânsul pe noi, pentru că suntem frustrați în timpul meciului, pulsul e mare, suntem mai irascibili, deci ce rost are să se ridice gradul ăsta de irascibilitate?”, a mai spus jucătorul echipei arădene.

Partida a fost condusă de brigada formată din: Istvan Kovacs – Vasile Marinescu, Ovidiu Artene – Florin Marcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.