Alexandru Cicâldău, acuze dure după meciul UTA

0
268
Alexandru Cicâldău a fost cel care a marcat primul gol

UTA – Universitatea Craiova a fost un meci în care arădenii au reușit totuși să se descurce cu toate că au jucat contra unei echipe cu o valoare ridicată. Oltenii au câștigat cu 2-1 și sunt din nou pe primul loc, după ce FCSB a fost învinsă la Cluj. Partida de la Arad a fost oprită două minute din cauza fumului gros de la fumigenele aprinse. Toată lumea a crezut că a vorba de un spectacol de la porțile stadionului, însă Alexandru Cicâldău susține că văzut spectatori în arenă.

Am avut un meci foarte greu şi cu o echipă foarte agresivă care s-a strâns foarte bine în jumătatea lor. Nu pot să înţeleg un singur lucru. Cum de aici au fost atâţia suporteri şi la noi nu vine nimeni La noi nu e voie, iar aici au fost atâţia suporteri? Au fost suporteri şi mai deranjant e că am auzit poliţişti şi pompieri din alte colţuri cum ne înjurau” a mărturisit Cicâldău, după meci.

Mijlocașul a marcat primul gol al partidei în minutul 13 acesta a trimis mingea în plasă cu un șut superb pe jos. Pasa decisivă a fost semnată de Mamut.

Am venit cu gândul de a lua cele 3 puncte, asta era cel mai important. Nu cred că am făcut un joc foarte, foarte bun, am avut şi eu un teren foarte greu, dar ce e important e că am luat cele 3 puncte. L-am văzut pe Ivan (n.r. Mamut) că mi-a aşezat mingea şi m-am așezat să lovesc dintr-o parte că aşa mi-a venit în momentul ala”, a mai spus Cicâldău.

Buhăcianu, Cicâldău și Ofosu au marcat golurile confruntării de la Arad. Echipa lui Corneliu Papură trece pe primul loc în clasament, peste FCSB, formaţie pe care o va întâlni în etapa viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.