Alexandru Meszar, părintele proiectului UTA, a ajuns unde și-a propus cu echipa

0
467

UTA Arad a revenit în Liga 1 după 12 ani de zile. Cel care și-a centrat energia pentru a readuce echipa Aradului în elita fotbalului din România este Alexandru Meszar, cel care și-a asumat noul proiect pornind cu echipa din Liga a IV-a.
Părintele „Bătrânei Doamne” care a reușit să scoată Aradul în stradă a trecut prin momente extrem de grele, de impas, prin ratarea celor două baraje de promovare în anii anterior, cu FC Voluntari și mai apoi cu rivala ACS Poli, iar la Pitești, emoțiile sale au fost la cote maxime.
După remiza făcută de UTA cu Campionii FC Argeș, scor 1-1, ambele echipe au reușit promovarea în ligă, dar UTA a ieșit pe primul loc.
Antrenorul Laszlo Balint și jucătorii echipei i-au oferit lui Alexandru Meszar clipe unice, de fericire și mândrie, dar mai ales de bucuria îndeplinirii unui vis. De altfel, acesta a scris într-o postare pe pagina sa de Facebook, chiar despre visul împlinit.
„Am plecat la drum cu un singur vis, să ajungem acolo, unde ne este locul. Am întâlnit pe drum obstacole multe şi am avut şi momente grele, dar şi momente de bucurie. Drumul a ţinut 7 ani, iar la capătul lui, că în poveşti, visul s-a împlinit, am ajuns în Liga I. Am luptat împreună până în ultimul minut. Am ajuns la destinaţie cu câteva zile mai târziu decât ne-am dorit, iar asta şi multe altele ne arată că mai avem multe de făcut. Însă faptul că am ajuns aici, ne-am îndeplinit obiectivul, este lucrul cel mai important acum. Şi faptul că pe acest drum am fost mereu sprijiniţi de Arad, de arădeni. Bravo Arad! Mulţumim mult pentru sprijinul tuturor instituţiilor implicate, în special Primăriei Arad. Mulţumim firmelor din Arad, în special Cotta Internaţional. Mulţumim tuturor jucătorilor şi antrenorilor care au împins căruţa în această perioadă, dar în special lui Sorin Botiş şi László Balint. Şi nu în ultimul rând, mulţumim tuturor arădenilor, în special suporterilor. «Fără voi nu ajungeam aici!»”, a fost mesajul postat pe Facebook de Alexandru Meszar.
De menționat este faptul că Alexandru Meszar și-a lansat anul acesta candidatura pentru Primăria Arad, iar în ultima vreme acesta a fost mult mai activ în domeniul public față de anii anteriori când echipa a jucat în liga secundă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.