Alexandru Ologu: „Mai bine la primul loc din Liga a III-a, decât pe ultimul din Liga II-a”

0
358

ologuUnul dintre fotbaliștii în care Sebișul își pune mari speranțe pentru retur era odinioară o mare speranță a fotbalului craiovean. Alexandru Ologu chiar debuta pentru Universitatea pe scena primului eșalon la numai 18 ani, după care s-a mai plimbat în primele două ligi pe la Astra Ploiești, CS Turnu Severin, Săgeata Năvodari, FC Olt și ASA Târgu Mureș. În vara anului trecut semnase cu FC Caransebeș, pentru care a evoluat destule minute în tur, însă odată cu venirea lui Alin Artimon la timonă a fost pus pe linie moartă. Deși a avut și alte oferte, mijlocașul ofensiv a ales li­derul din C4 și, cel puțin până acum, e foarte mulțumit de ceea ce a găsit la Sebiș.
– Alex, a fost greu să te obișnuiești cu gândul de a coborî până în Liga a III-a
– Eu sunt de părere că, decât să joc la echipa de pe ultimul loc în Liga a II-a, mai bine o fac la cea de pe primul loc din Liga a III-a. În plus de asta, am vrut să fac parte din acest proiect frumos și îndrăzneț ce are șanse mari să se concretizeze cu o promovare în vară. În fine, mai trebuie să recunosc că nu vin după o perioadă prea bună a carierei mele, cauzată de o accidentare la genunchi, ce la un moment dat m-a scos total din circuit o jumătate de an. Cred și sper că la Sebiș e mediul propice pentru mine să mă pun în întregime pe picioare și să fiu cel de acum câțiva ani de zile.
– Din câte știm noi, sunt câțiva jucători la Sebiș cu care ai mai jucat în trecut..
– Într-adevăr și acest lucru a contat în alegerea făcută. Cu Dicu am evoluat la Caransebeș, cu Roman la Chiajna, iar cu Vali Apostol la Năvodari. Sunt fotbaliști buni și băieți de caracter, așa cum am înțeles că sunt toți cei care au evoluat în toamnă. De fapt, cred că numai un grup unit, cu fotbaliști care au tras la aceeași căruță, putea obține rezultatele excelente din tur, fără înfrângere și doar patru goluri primite. Sper să ne integrăm și noi, cei nou-sosiți, cât mai rapid în acest grup și să fim și mai puternici peste o lună de zile. Startul a fost bun, am fost foarte bine primiți, rămâne să trecem cu bine peste această perioadă grea pentru orice fotbalist, pregătirea
fizică specifică.
– Impactul cu antrenorul Abrudean cum a fost?
– Nu îl cunosc încă foarte bine pe „Mister”, dar ceea ce am observat este că nu lasă nimic la voia întâmplării. Am făcut deja trei antrenamente tari, profesioniste, cred că va fi bine.
– Baza sportivă de la Sebiș cum ți se pare?
– Am fost plăcut impresionat și de ea. Sunt condiții de un eșalon superior aici, cazare, masă, recuperare după efort, totul e ca la carte. Mai rămâne ca și noi, jucătorii, să dăm înapoi prin rezultate ceea ce ni se oferă ca și condiții de joc, antrenamente și salarizare. Sper ca oamenii de aici, în frunte cu cu domnul primar, să trăiască bucuria promovării la vară.
– După ultimele mutări de pe piața transferurilor, cred că lupta pentru locul 1 se va da între Sebiș și UTA…
– Așa se vede acum și, probabil, așa va fi. Arădenii s-au întărit și ei cu câțiva fotbaliști importanți, au și ei un lot valoros, dar să nu uităm că avem un avans de trei puncte în fața lor. Cred că dacă nu pierdem în meciul direct, avem mari șanse, să zic un 85%, să fim campioni. Trebuie să avem un start fără greșeală, în așa fel încât să avem moral la derby-ul de la Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.