Alfa, vestul sălbatic din oraș

1
766

Mai multe zone din Arad ies în evidență cu diverse probleme și neajunsuri, cu o grămadă de lucruri anormale. Dacă în unele locuri nu mai există verdeață, în altele e plin de gunoaie, pe când în unele…pare că nu mai există legi. Că de spirit civic nu mai vorbim.

Cartierul Alfa a ieșit în evidență de multe ori. Aici parcă te întorci în timp. Uneori unele zone aduc cu mediul rural, alteori… mai degrabă cu vestul sălbatic. Dacă nu de mult, prin Alfa treceau ciurde de porci, pe străzi, prin trafic, ca și cum ar fi pe miriște, acum din nou se plimbă caii. Pe o căldură dogoritoare, mai mulți cai au fost văzuți în soare, stând chiar lângă…pista de biciclete, aproape de Alfa. Stăpânilor nu le pasă nici de anormalitatea situației, dar nici de bietele animale care suferă de pe urma căldurii, dar și de pe urma mediului urban, care cu siguranță nu le priește. Arădeni care locuiesc în zonă susțin că nu caii sunt atât de periculoși, precum deținătorii acestora, care nu țin cont de lege. Chiar zilele aceștia, un cal aflat în zona unei stații de tramvai era mai să sară în fața mașinilor. Locuitorii mai spun că de ceva timp, caii sunt zilnic pe străzi din Alfa.

Deși fotografii cu animale apar frecvent pe paginile de socializare ale arădenilor, responsabilii din Primărie, reprezentanții Poliției locale nu par interesați să ia măsuri pentru a rezolva problemele.

1 COMENTARIU

  1. exact sigur nu calutzii sunt periculosi, care saracii macar pot bea apa/racori pe arsita asta linga Mures, cit poate habaucii de ‘patroni’ ai lor.
    Dar si aia e adevarat ca AR TREBUI LASAT CIT DE CIT UN LOC SI PENTRU animale, pentru odihna, pascut ,etc ,daca nu tot timpul , sa poate cere ‘patroni’ stapinii cailor etc, o aprobare pt o zona temporara ,ca si ‘organizarea de santier’ etc. ETC ETC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.