aloConducerea Alianţei Lege şi Ordine (ALO) condusă la nivel naţional de Gheorghe Dinu (fost candidat la Preşedinţia României) a fost prezentă, ieri, la Arad. Aici a fost instalată conducerea organizaţiei locale, cea care va avea misiunea de a aduna semnături pentru ca această alianţă să fie ulterior transformată în partid politic.
Conducerea grupului de iniţiativă din Arad, sau conducerea interimară este alcătuită din Dan Cancel – preşedinte la nivel de judeţ şi Domnica Ghele – preşedinte al organizaţiei municipale.
Conducerea centrală sosită, ieri, la Arad i-a avut în componenţă, pe lângă preşedintele Dinu şi pe preşedintele Executiv Bartolomeu Constantin Săvoiu şi pe prim-vicepreşedintele Adrian Radu. Gheorghe Dinu a explicat necesitatea acestei construcţii ce se doreşte a deveni partid politic de centru-dreapta, prin prisma faptului că toate forţele politice de după Revoluţia din 1989 au încălcat în mod repetat legile ţării. Reprezentanţii ALO spun că până în acest moment în Arad au fost adunate peste 700 de semnături pentru susţinerea ca ALO să devină partid politic.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției