Alice Cociuba s-a stins din viață după ce a fost izbită de un tren

0
404

Alice Cociuba tânăra în vârstă de 21 de ani, care activa la echipa AC Piroș Security a murit în seara de Ajun după un accident teribil. Alice Cociuba era la volanul autoturismului său în momentul în care a fost lovită de un tren Interregio. Tragedia s-a petrecut în orașul Ineu, la trecerea înspre Șicula. Alături de Alice, în mașină se mai aflau alți trei tineri, însă aceștia au supraviețuit și se află în afara oricărui pericol.

Cociuba era din comuna Târnova și a început fotbalul de performanță la CS Ineu, în Liga 2-a, în urmă cu 5 ani, antrenată de Cristian Sculici, Inei Nicodin și Valentinei Haida. A urmat să fie antrenată de regretatul Florin Bugar la CFR Timișoara, în Liga 1. Acesta a și convocat-o la naționala României de tineret și a pregătit-o apoi în Arad la AC Piroș Security.

La decesul profesorului Bugar, Alice Cociuba îi trimitea acestuia un mesaj de adio pe contul personal de Facebook: Încă așteptam momentul sa aud ca totul este bine și sa ne vedem in vestiar cu bine, dar din păcate viața este atât de nedreapta! Ați fost omul care pe mine ma învățat sa joc fotbal in toți anii in care am fost sub arpia Dumnevoastra atât la club cât și la Naționala și nu numai ! Ati fost și veți rămâne pentru mulți dintre noi un PROFESOR! Nu te voi uita niciodată !” 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.