Alimentară pe…roţi, fără acte

0
254

alimentaraSute de kilograme de carne, detergent şi dulciuri, transportate ilegal, au fost depistate, zilele trecute, de către oamenii legii din cadrul Postului de Poliţie Socodor.
Vorbim de nu mai puţin de 116 kilograme de preparate si semipreparate din carne, 120 de kilograme de detergent, 35 de kilograme de cafea şi peste 430 de bucăţi de ciocolată, mărfuri transportate ilicit.
„În cadrul unei acţiuni efectuate pe linie de comerţ ilicit, colegii mei i-au depistat, pe DN 79A, pe B.Teodor, de 54 ani, din Gurahont, care transporta preparate si semipreparate din carne, achiziţionate din Ungaria, fără a fi autorizat în acest sens, şi pe S. Nicolae, de 43 ani, din Bucuresti, care transporta detergenţi, cafea şi dulciuri, fără a fi autorizat pentru astfel de transporturi”, ne precizează comisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.
Cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional, conform Legii nr. 12/1990, cu amendă în valoare de 2000 de lei, întreaga cantitate de mărfuri fiind reţinută în vederea confiscării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.