Alimentarea cu gaz va fi sistată astăzi, în mai multe zone din municipiu

0
629

Chiar la început de weekend, arădenii din câteva zone din municipiu vor rămâne fără gaz. Operatorul Delgaz Grid a anunțat că alimentarea cu cu gaze naturale va fi sistată vineri, 8 februarie, la consumatori de pe 11 străzi din Arad. Sistarea gazului se face pe fondul executării unor lucrări.

Delgaz Grid informează că, în scopul efectuării de lucrări specifice la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale vineri, 8 februarie, începând cu ora 9.00, pe străzile: Gen. Praporgescu, Ioan Alexandru, Sabin Drăgoi, Dimitrie Bolintineanu,Traian Mosoiu, Revoluţiei, I.C. Brătianu, Davilla, A.Russo, V.Milea şi I.Suciu din municipiul Arad.

Alimentarea cu gaz va fi reluată treptat, cel mai probabil începând cu ora 16.00.

Compania recomandă consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon:  0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Reprezentanții Delgaz Grid au transmis că regretă disconfortul creat prin întreruperea distribuţiei gazelor naturale şi mulţumesc  pentru înţelegere consumatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.