Compania Delgaz Grid a finalizat o lucrare importantă de investiţii în zona centrală a Municipiului Arad, care a constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de peste 1 kilometru. Investiţia va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţii din zona respectivă.
Așadar, din motive de siguranță și buna desfășurare a lucrărilor prin care se cuplează noile conducte la sistemul de distribuție, pe mai multe străzi din Arad va fi oprită alimentarea cu gaz în decursul a mai multe ore. Joi, 30 mai, începând cu ora 09.00, se va sisteza temporar alimentarea cu gaze naturale pe următoarele 8 străzi : Banu Mărăcine, Andrei Şaguna, Andreny Karoly, George Coşbuc, Elena Ghiba Birta, Simion Balint, Mărăşeşti şi Piaţa Spitalului.
Din fericire pentru conducătorii auto, lucrările executate nu vor afecta traficul din zonă, circulația se va face în condiții normale.
Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 17:00. Consumatorilor le este recomandat să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.
În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Recomandările redacției