alinClasată pe locul 4 la sfârșit de 2013, CS Ineu e în grafic cu obiectivul în Liga a III-a, calificarea în play-off. Trupa din Țara Zărandului a revenit în eşalonul trei după barajul din vara trecută, dar greutatea lotului a făcut-o să-și depășească statutul de nou-promovată. Alin Drăgan, atacantul care marca golul decisiv pentru saltul în eșalonul trei la barajul de la Alba Iulia, a fost om de bază până acum, deși a trecut prin momente dureroase, la propriu, provocate de o accidentare la umăr în vară. Plus, după cum a mărturisit în premieră, „poate nu multă lume știa, dar am jucat de o lună și jumătate cu pubalgie. Nu am vrut să fac pauză, am zis să fiu lângă colegii mei. Sper să-mi rezolv problema în vacanța de iarnă”. Fotbalistul trecut pe la UTA sau MTK Budapesta a marcat de 3 ori în toamnă şi s-a referit la parcursul echipei la care joacă de un campionat și jumătate în termeni satisfăcători.
„În play-off se decide campionatul”
„Poziția din clasament e foarte bună în momentul ăsta, dar nu se pune problema de a vorbi de promovare. Noi jucăm toate meciurile la victorie, așa am fost tot timpul, cu această mentalitate. Am făcut și lucruri bune, dar puteam realiza mult mai mult. Am pierdut multe puncte în ultimele minute, posibil să fi fost mai sus în clasament dacă nu era aşa. Dar rămâne un loc foarte bun pentru Ineu şi mă bucur că sunt trei echipe din Arad în play-off, acolo se decide campionatul. E un sistem pe care l-am mai întâlnit doar în Ungaria, mi se pare un lucru bun, joci multe meciuri cu echipe puternice. Să vedem pe parcurs”, a punctat atacantul.
Dacă nici acum, atunci când?
Alin Drăgan are şi gânduri de vacanță, care îi include pe toţi cei care fac parte din cadrul clubului:  „Vrem să ne pregătim bine la începutul anului 2014, să nu mai fim accidentați, să mai vină întăriri, să facem un cantonament bun și să începem bine. Îl așteptăm și pe domnul Karoly Gombos să vină lângă noi, s-a tot spus că va pleca. Dar suntem pe locul 4, așteptăm și Primăria, toți factorii de lângă echipă. Lotul are oameni de caracter, antrenor bun, au fost probleme în vară, dar s-au reglementat, sperăm să fie tot mai bine. Dacă nici acum nu va fi bine, atunci când? Le doresc tuturor Sărbători Fericite!”

Recomandările redacției