tecsi2După Roman, alți doi fotbaliști au fost anunțați de conducerea clubului că nu se mai contează pe serviciile lor în Calea Aurel Vlaicu. Cel puțin în cazul lui Alin Marcu termenul conducere este cel mai potrivit și asta pentru că fotbalistul de bandă dreaptă a intrat în „colimatorul” lui Adrian Marțian de mai mult timp, iar antrenorul Adrian Falub nu ține morțiș să lucreze cu un fotbalist care s-a aflat printre rezerve la cele două amicale disputate de arădeni cu tehnicianul clujean pe bancă.
Mai rămâne de văzut dacă părțile se vor înțelege asupra termenilor despărțirii și asta pentru că fotbalistul solicită două salarii pentru a semna rezilierea, în timp ce Adrian Marțian oferă numai unul. Cert este că Marcu nu a mai fost primit la antrenamentul de luni și așteaptă venirea la Arad a dejeanului pentru a-și clarifica situația.
Cel de-al doilea, Iulian Tecsi, e considerat neadecvat pentru eșalonul secund și nu ar mai avea loc nici pe banca de rezerve, din moment ce Falub a solicitat minimum doi atacanți, care s-ar alătura lui Apostu, Sălăjan și Trabalka.
În fine, fundașul Remeș și mijlocașii Tărar și Nasta s-au evaporat la fel de repede precum au apărut la UTA. Pentru ei, a doua repriză a amicalului de la Chișineu-Criș, când „alb-roșii” au fost dominați de divizionara a patra a fost elocvent, așa că cei trei își vor căuta norocul în altă parte.

Recomandările redacției