alin mihaiAtacantul arădean s-a simțit bine în prima parte a sezonului Ligii a III-a. Alin Mihai, în vârstă de 28 de ani, a înscris de şase ori și e golgeterul Șoi­milor Pâncota. Ultimele patru reușite au venit una după alta, în porțile echipelor Sănătatea Cluj, Metalurgisul Cugir, FCM Baia Mare și Unirea Jucu.
Cel care a mai jucat la FC Olt, în liga secundă, a reacționat altruist după ultimele realizări. „N-aș vrea să fac mare caz, nu contează cine dă gol. Sincer, eu mă bucur dacă degajează Cristi Irimia, mingea sare peste toți, intră în poartă și noi câștigăm. Eu sunt un jucător de echipă. Nu sunt cel care cântă la pian, sunt unul dintre cei care-l cară”, a mărturisit vârful de atac.
Gruparea din Podgorie a pierdut la limită derby-urile arădene cu Sebiș și Ineu, dar a recuperat și e neînvinsă în ultimele patru jocuri.
Un grup tot mai puternic
„Trebuia să vină rezultatele, am început mincinos. Chiar dacă lumea spune că suntem mai buni decât anul trecut, trebuie să treacă și peste noi o perioadă. Anul trecut am fost cam formați, 6-7 jucaserăm împreună. Având rezultate atunci, lumea se așteaptă la și mai mult acum”, a opinat Alin Mihai, amintind un aspect cam ignorat în ultima vreme: „Fotbalul e, până la urmă, un sport, asta trebuie să se înțeleagă. Noi facem oricum tot posibilul, avem plăcerea de a juca, altfel n-am veni. Nu doar pentru bani, pentru salarii, deși mințim dacă zicem că nu e așa. Dar e și o plăcere! Dacă n-am avea-o, mai bine am sta acasă sau am merge la Liga a IV-a. Chiar ne place ceea ce facem, începem să creem un grup puternic. Oamenii trebuie să aibă răbdare, pentru că ne sudăm așa cum trebuie”.
Misiune grea în faţa Oşorheiului
Pâncota e sâmbătă după-amiază pe arena din Oradea, unde întâlnește CS Oșorhei. Cotată drept favorită la promovare înaintea primei etape, echipa bihoreană are traseu sub așteptări și a schimbat deja un antrenor, iar trei jucători au fost disponibilizați. Totuși, tabăra arădeană știe proverbul cu „câinele rănit mușcă mai tare”, așa că deplasarea e pregătită foarte atent. „Din ultima jumătate a turului, e cel mai greu meci. E terenul mare, știm de anul trecut că au echipă bună, mai ales acasă, chiar dacă au pierdut cu Sebiș și Ineu. S-a adunat o oarecare oboseală după trei meciuri, dar nu e o scuză, toată lumea a jucat așa. Sperăm să venim cu un rezultat bun de acolo și vedem ce va fi”, a încheiat Alin Mihai.

Recomandările redacției