Alin Pînzaru își asumă eșecul „Bătrânei Doamne“

0
229

UTA a simțit lipsa lui Laszlo Balint pe banca tehnică, acesta se se află în izolare după ce a fost confirmat cu COVID-19, iar jucătorii nu au reușit să se adune și au făcut un meci foarte prost pe terenul celor de la Universitatea Cluj, formației de pe locul 6 în Liga 2.

Antrenorul secund al arădenilor, Alin Pînzaru a susținut după meci că nu a reușit să aducă motivația jucătorilor așa cum reușește principalul antrenor.

Motivațional, îmi asum eșecul, pentru că nu am reușit să motivez echipa cum o făcea Gyuszi (n.r. – Laszlo Balint). Din păcate, situația o impune și poate ne revenim în meciurile următoare după palma încasată azi. Nu am reușit să învățăm din experiența fazelor trecute, când echipe de liga întâi au fost eliminate, dar nici meciul de aseară, când Petrolul a eliminat Poli Iași”, a spus Alin Pînzaru, unul dintre „secunzii” UTA-ei la finele meciului de pe Cluj Arena, conform Prosport.

Tehnicianul secund nu a fost mulțumit de prestația echipei sale. Acesta a declarat că jocul echipei arădene a fost lent, iar jucătorii au început să se miște abia după primul gol.

Cred că am avut o răbufnire de orgoliu doar după 1-0. Am început jocul foarte prost, am avut o lentoare în tot ce a însemnat fază de construcție. În plus, am avut o foarte mare neatenție pe prevenție, pe atacul adversarilor. Cred că am așteptat cumva ca ei să se dea la o parte sau să ne ofere nouă oportunitatea de a înscrie, să jucăm la o singură poartă, astea păreau așteptările noastre. Dar, am întâlnit o echipă care și-a văzut interesul, echipă cu calitate. Repet, noi am intrat în joc la 1-0, până atunci am fost inexistenți din toate punctele de vedere”, a adăugat Pînzaru.

Pînzaru a adăugat și faptul că mixul dintre jucătorii experimentați și cei cu mai puține minute nu trebuia să fie o problemă, iar câștigarea Cupei era un obiectiv pentru UTA.

Pentru UTA orice trofeu accesibil se joacă și se ia în calcul. Cupa era un obiectiv important pentru noi, dar… Eu am avut experiența asta pe viu în anii trecuți, când echipele de eșalon inferior au dat o replică bună celor dintr-un eșalon superior. S-a întâmplat și azi, din păcate. Nu știu dacă jucătorii noștri s-au menajat, noi ne-am exprimat foarte clar pentru obținerea victoriei. Chiar și mixul acesta, format dintre jucători cu minute mai multe cei cu minute mai puține ar fi trebuit fie unul compact și bun. Dar, s-a dovedit că suferim la partea de abordare și trebuie să lucrăm mai mult la asta”, a fost concluzia lui Alin Pînzaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.