stoicaMariajul dintre „Bătrâna Doamnă” și fostul fotbalist al lui Anderlecht și FC Brugges s-a terminat înainte de a începe. Conform finanțatorului arădenilor, Alin Stoi­ca și-a dat în petec într-una dintre nopțile petrecute în orașul nostru, drept pentru care fostului „tricolor” i s-a arătat ușa.
„Cei patru jucători anunțați că vor mai veni la noi au rămas… trei. Unul este un fotbalist prea mare pentru clubul nostru, joacă mai mult noaptea. Adică, de seara până dimineața. Apoi, dimineața la 8 își închide antrenamentul și se odihnește. Și noi cum nu avem meciuri în nocturnă, la o oră atât de înaintată, nu prea avem ce face cu el. Nu putem ține jucători de nivelul acesta la UTA. E talent înăscut și moare talent. E un om ratat”, au fost aprecierile lui Adrian Marțian la adresa mijlocașului care a rămas fără angajament din anul 2009.
Rugat să intre în detalii în legătură cu scurta „aventură” a lui Stoica în orașul nostru, omul de afaceri clujean a adăugat: „A stat, a mâncat și a băut, iar apoi a plecat. Ce se facem cu el, dacă la două și jumătate l-a sunat pe Giovanni, un om pe care de abia îl cunoscuse, să-l întrebe unde a pus nu știu ce sticlă de țuică? Păi ăsta îi un om normal?”, a sunat întrebarea retorică a lui Marțian.
Din informațiile noastre, noaptea de pomină petrecută de Alin Stoica la Arad a fost cea de luni spre marți. Fostul internațional a fost cazat la hotelul președintelui utist, Giovanni Catanzariti, dar nici măcar nu a apucat să aibă o discuție cu Adrian Falub. „Când să vorbească cu antrenorul? A jucat în nocturnă, apoi a dormit de la 8 la 3 (n.a. 15), iar apoi i-am redat libertatea”, ne-a mai dezvăluit Marțian, care mai susține că asupra clauzelor cotractuale s-a înțeles cu fotbalistul de 32 de ani.

Recomandările redacției