Fosta soție a lui Cristi Borcea se descurcă de minune în SUA, mai ales că în această vară și-a unit destinul, dar și averea pe care o avea, cu milionarul Claude Senhoreti. De asemenea, împreună au pus bazele unei afaceri de succes și le merge tot mai bine din punct financiar.

De-a lungul căsătoriei cu Cristi Borcea, Alina Vidican s-a implicat în multe afaceri ale milionarului, astfel că la divorț nu a rămas cu mâna goală. După partaj, Alina Vidican a primit o mare avere, mai ales că are în îngrijire și cei doi copii pe care îi are cu Cristi Borcea.

Presa a scris la vremea aceea că, la partaj, printre bunurile care i-au revenit Alinei Vidican se numara și un hotel din Timișoara, pe care Cristi Borcea l-a cumparat în 2009, cu 5 milioane de euro, de la fostul fotbalist Ioan Timofte, conform impact.ro.

Alina Vidican a primit o adevărată avere de la Cristi Borcea

În plus, Alina Vidican ar fi primit la divorț și actiuni în valoare de 1.000.000 de euro, apartamentul din Miami, cotat la aproape trei milioane de euro, dar și alte câteva apartamente din Timișoara, în valoare de peste 150.000 de euro.

De asemenea, Alina Vidican ar mai fi primit și un restaurant aflat în Miami, iar în fiecare lună, Cristi Borcea alimentează contul fostei soții cu 10.000 de euro, bani ce reprezintă pensie alimentară pentru cei doi copii.

Alina Vidican înmulțește banii de la Cristi Borcea

Astfel, Alina Vidican nu a cheltuit toți banii primiți de la Cristi Borcea, ci i-a înmulțit. A decis să se implice și în dezvoltarea firmei deținute de soțul ei actual, Claude Senhoreti, și îl ajută pe acesta să mărească salonul de mașini de lux pe care îl deține în Miami, SUA.

În afară de organizarea unor mici competiții de raliuri, cei doi proapspeți soți oferă și servicii de închiriere a mașinilor de lux.

Ce mașini închiriază Alina Vidican

Printre modelele pe care le pun la dispoziție clienților pentru închiriere se numără: Ferrari și Lamborghini, iar prețurile nu sunt deloc mici. O plimbare cu o astfel de mașină poate costa chiar și 150 de dolari.

Alina Vidican a deținut poziții cheie în patru companii înființate în Miami de către fostul său soț, Cristi Borcea. Este vorba despre Acb USA Porperties Inc, denumire dată după inițialele Alina Cristian Borcea, Acb USA LLC, Transpeco LLC și Aivid USA LLC. Toate societățile au fost lichidate de către Cristi Borcea, care se pare că nu mai face afaceri peste ocean, cel puțin cu aceste firme.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției