Alina Vidican, fata cu origini din Mărăuș, s-a căsătorit (galerie foto)

0
15671


Alina Vidican s-a căsătorit cu milionarul de origine braziliană, Claude Senhoreti. Nunta a avut loc joi, la un local din Florida, Statele Unite.

Atmosfera a fost una de poveste, iar Alina Vidican s-a ocupat de cele mai mici detalii. Evenimentul a avut o capacitate maximă de 300 de persoane, conform regulilor pandemice, iar meniul a cuprins multe feluri de mâncare din bucătăria italiană, americană, braziliană și românească. Nu au lipsit sarmalele și mămăliga.
Vedeta a radiat de fericire la luxosul eveniment în care și-a unit destinele cu Claude. În plus, ea a primit și un cadou care a costat aproape jumătate de milion de euro. Iubitul Alinei Vidican a vrut să își răsfețe partenera în ziua nunții, așa că i-a făcut un cadou de lux chiar înaintea ceremoniei: un Lamborghini Murcielago.
Alina a purtat o rochie de mireasă în valoare de circa 15.000 de dolari, realizată în întregime din mătase naturală, cu spatele gol și un decolteu amețitor.
Alina Vidican (de joi, Senhoreti) și Claude au început nunta cu tradiționalul dans al mirilor, nu înainte ca cei doi să își rostească jurămintele de credință personalizate, lucru care a adus lacrimi în ochi multor invitați.
Reamintim că, tatăl și bunicii Alinei sunt din satul Mărăuș, comuna Craiva, județ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.