Alina Vidican, fata cu origini din Mărăuș, se va căsători cu iubitul său milionar

1
18310
Alina Vidican a ajuns să trăiască o viață de lux în Statele Unite ale Americii. Aceasta se va căsători cu iubitul ei, Claude Senhoreti, la sfârșitul lunii august.
Amintim că, bunica ei este din Mărăuș, comuna Craiva, județul Arad.
Totuși, Alina nu este singura fostă doamnă Borcea, care are legături cu Aradul. Și prima soție, Mihaela Borcea, după despărțirea de miliardarul dinamovist, a avut o relație cu Marian Toader, fostul primar al comunei Zăbrani.

Logodnicul Alinei Vidican este pilot de curse și un antreprenor de mare succes. Claude Senhoreti este un om de afaceri celebru în Miami. Originar din Brazilia, milionarul câștigă venituri impresionante în domeniul auto și în cel imobiliar, fiind unul dintre cei mai bogați oameni din domeniul auto.

De asemenea, iubitul fostei soții a lui Cristi Borcea se mai ocupă și de administrarea a trei companii care au ca domeniul de activitate mașinile exotice sau clasice, magazin de motoare de performanță, cursă și reparații și vopsitorie auto.

Pentru că se gândește mereu la bunăstarea viitoarei sale soții, Claude și-a deschis o afacere bănoasă în pandemie, pe care i-a dăruit-o Alinei Vidican, conform playtech.ro.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.