Alo, Bimbo!

0
1077

de VOICU SIDA 

Într-adevăr, telefonia și telefoanele sunt o necesitate pentru cei care vor să înțeleagă acest lucru. Telefoanele, mai ales cele mobile, sunt necesare dacă te deplasezi dintr-o parte în alta,… așa cum se întâmplă cu unii primari din județul nostru. Poți să îți rezolvi problemele, doar să ai semnal sau să răspunzi.

Noi ne chinuim de o săptămână să vorbim cu domnul Iosif Bimbo, primarul comunei Livada, dar nici de-al naibii nu vrea să răspundă. În același timp, primind semnale și tot felul de plângeri de la oamenii din comuna păstorită de primarul Bimbo și anume că acesta nu prea este de văzut pe la primărie, iar programul său nu este unul „clasic“, ne-a apucat îngrijorarea și ne-am pus problema dacă nu cumva edilul șef a „dispărut“. Îngrijorați, am luat hotărârea de a merge chiar la biroul de la primărie al domnului Bimbo. Acesta (biroul) era însă încuiat – luni la ora prânzului. Întrebăm de doamna viceprimar, însă nici dumneaei nu a fost de găsit. În schimb, ceilalți funcționari ai primăriei au fost drăguți și au încercat să ia legătura cu cei doi edili, dar fără succes.

Acest obicei al domnului Bimbo îl știam de mai multă vreme, că nu răspunde nici la telefon și că este foarte greu de găsit. Am mai fost la dumnealui la birou, cu ceva ani în urmă, dar nu vreau să vă spun ce haos era pe biroul dumnealui. S-a scuzat că se lucrează la birou, vezi Doamne, ca și când noi am fi fost chiori și nu ne dăm seama ce înseamnă zugrăveli, spre deosebire de haos la locul de muncă.

Am înțeles că doamna viceprimar se află la primul mandat. Avem un sfat pentru dumneaei: să nu luați din năravurile domnului Bimbo.

Întâmplarea a făcut să avem trei persoane lângă mașina noastră. Nu am ezitat să le întrebăm dacă nu cumva l-au văzut pe primarul Bimbo. „Domnule, ce întrebare ne puneți? Acest om este scump la vedere și auz. Nu are program, vine când vrea, face ce vrea. Însă pe noi ne-a dezamăgit complet și de data asta“, a fost reacția cetățenilor.

Știm și noi că sunt foarte multe persoane dezamăgite de primarul Bimbo, însă totuși ne întrebăm de ce l-au votat? Însă întrebarea este de ce nu ne răspunde și nouă, presei, la telefon? Știe și el că lumea este cam supărată și dezamăgită de el.

Vedeți cum sunt unii politicieni? Își calcă promisiunile din campanie și lumea este debusolată. Mai ales la Livada și Sânleani. Ce să facem noi sau dumneavoastră? I-ați ales, trageți acum cu Bimbo încă trei ani.

VOICU SIDA 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.