Altă întrebare!

0
253

de Paul Krizner
Ce se întâmplă zilele acestea în țară denotă că există viață, că există oameni care nu împart aceleași idei și că atunci când le-a ajuns cuțitul la os i-au atitudine.
Mă întreb ca un ,,huligan” ce sunt, pentru că mărturisesc public și eu am fost în fața primăriei, în cunoștință de cauză, mă întreb retoric, cu o „altă întrebare”, de ce suntem nemulțumiți, ne-a crescut salariul, au crescut pensile, au mărit bursele studen­ților, etc, și acum tot nemulțumiți suntem.
Pe bune, „altă întrebare”, de ce ,,huliganii” ăștia ies în stradă, ce nu le convine, am vrut și noi să facem o mică modificare, să spălăm niște dosare nesemnificative, și pentru atâta ieșiți în stradă? Ce generație sunteți că noi nu așa v-am vrut, ci mediocri, ușor de manevrat, cu puțină gândire, și acum vă răzvrătiți, dar diaspora ce mai vrea… altă întrebare?
Da așa văd eu lucrurile cu admosfera din zilele acestea, mai grav e că o mână de oameni a reușit să dezbine om de om, tată de fiu, și până la urmă un popor, citând din Drag(nea fost fără tine) „Da‘ dacă adunăm noi un milion de oameni să iasă la miting”.
Până acum totul a fost pașnic, oamenii și-au spus of-ul, fără violență, și totuși cei de sus au reușit să ne dezbine. Nu mă mir, printr-un simplu mesaj postat pe pagina mea de socializare că voi participa la miting, am ajuns să fiu dur atacat de colegi de breaslă speriați că de va pica guvernul își pierd mărirea de salariu, halal salariu de dascăl, dar na, fiecare vede cât poate, altul vede doar acum și aici, altul în perspectivă de viitor, și totuși, atacurile erau atât de violente încât mă gândesc daca nu cumva și-au vândut ortodoxia pentru 15 la sută.
Dar mă tog, altă întrebare! Cine dorește să fie răzmeliță în țară, cine dorește atâta ură și dezbinare? Altă întrebare? Am fost întrebat ce afacere conduc. Sincer din câte știu nu am nicio firmă, și ni o afacere, decât afacerea bunului simț, motiv pentru care nu pot să mă cobor la nivelul de a-i răspunde.
Și când te gândești că lumea asta se duce de râpă cu fiecare clipă trecută.
Am învățat și eu o chestie de la viață, în ciuda faptului că sunt unul din sutele de mii sau milioane de ,,huligani” care nu sunt deacord cu aceste legi, am învățat că omul e atât de schimbător încât azi e cu Hristos iar seara, noaptea cu mamona (cu banul).
Dragii mei mărturisesc public că sunt apolitic, nu sunt înregimentat unei formațiuni politice sau alteia, ci doar simt că elevii pe care-i educăm și-i pregătim pentru ziua de mâine, vor fii condamnați să trăiască într-o țară a altei întrebări, unde nu primează principiul adevărului ci al minciunii, și stați liniștiți dragi colegi nu o să vă pierdeți mărirea de salariu de 15 la sută, doar că va veni o vreme când nu vor mai avea bani să ne plătească și atunci aș vrea să ieșiți în stradă să vă dați guvernul jos pe care l-ați apărat zilele acestea cu atâta ură, și răutate.
Până atunci… ALTĂ ÎNTREBARE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.