Chiar dacă uneori avem impresia că tabletele sunt un lucru neinteresant pentru persoanele cu vârstă mai înaintată, se pare că nu este chiar așa. Un bărbat de 57 de ani a furat o tabletă dintr-un rucsac fără să stea prea mult pe gânduri.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat un arădean de 57 de ani, care, la data de 19 mai a.c., ar fi sustras dintr-un rucsac o tabletă în valoare de 3.400 de lei, în timp ce se afla într-o gheretă din Piața Obor.

Prejudiciul a fost recuperat și predat persoanei vătămate, pe numele bărbatului în cauză fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

O altă persoană cercetată pentru furt este o minoră. Aceasta a fost prinsă chiar în momentul în care încerca să fure dintr-un magazin diverse produse.

Polițiștii Secției 2 Micălaca o cercetează pe minora de 15 ani, din Șofronea, depistată ieri, în flagrant delict, în timp ce sustrăgea bunuri alimentare și nealimentare din incinta unui supermarket de pe Calea Radnei, din municipiu.

Prejudiciul, în valoare de 94 de lei, a fost recuperat și predat societății comerciale, minora fiind cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Recomandările redacției