Coșmarul Alexiei Mikloș, fetița de 11 ani care suferă de cancer osos, este încă departe de a se fi terminat. La mijlocul acestei luni, fetița a fost diagnosticată că are din nou două metastaze mici, una la axile și una la șold. Este nevoie de o nouă intervenție chirurgicală în Viena.

Așa cum ne-a obișnuit, Ovidiu Palcu nu a rămas indiferent față de lupta Alexiei cu boala cruntă de care suferă. A sărit din nou în ajutorul Alexiei, donând suma de 24.800 lei.

Îi mulțumim pentru grija constantă pe care o are față de drama acestei fetițe. Dumnezeu să vă binecuvânteze!, este mesajul transmis omului de afaceri de cei care se ocupă de cazul Alexiei.

Sunteți un dar ceresc, Dumnezeu să vă binecuvânteze“, „Să îi dea Dumnezeu înapoi înzecit! Frumos din partea dumnealui!“, „Fără cuvinte…Felicitări!“, sunt doar câteva din mesajele adresate lui Ovidiu Palcu de către cei care urmăresc acest caz îndeaproape și sunt la curent cu starea de sănătate a fetiței de 11 ani.

Trei metastaze la 11 ani

La doar 11 ani, Alexia Mikloș a trecut prin infern. Totul a început cu o durere la unul dintre umeri, iar de acolo calvarul. În urma analizelor efectuate, părinții au primit cel mai negru verdict posibil: Alexia avea cancer la oase.

Fetița a fost operată pentru prima oară în luna martie, la Viena. În aceeași perioadă a fost diagnosticată cu trei metastaze: două metastaze la ambii genunchi, iar a treia la nivelul șoldului.

Alexia Mikloş este elevă în clasa a IV-a la Liceul cu Program Sportiv din Gai. A fost un copil sănătos, fără probleme, până când au apărut dureri, iar părinții îngrijorați și-au dus copilul la control. După o serie de investigații, verdictul medicilor a căzut ca un trăznet asupra părinților copilei: ,,osteosarcom convenţional cu metastaze la şold şi la ambii genunchi”, pe românește cancer. În primă fază, medicii au propus amputarea brațului fetiței. Familia și prietenii au început să caute cu disperare soluții, pentru a salva brațul fetiței. Au creat și o pagină specială pe facebook pentru strângerea sumei necesare.

Fetița a făcut tratament cu citostatice, iar în luna martie a fost operată, tumora fiind extirpată în totalitate. Intervenția a costat peste 50.000 de euro, bani proveniți doar din donaţii.

Dar chinul copilei de 11 ani nu se termină aici. Alexia are nevoie de alte trei operații, care costă undeva la 76.845 de euro. În luna aprilie, micuța a fost din nou internată, la spitalul Loius Țurcanu din Timișoara, pentru chimioterapie.

Dumnezeu face minuni prin oameni! Alți 24.000 de euro de la Ovidiu Palcu

Cei aproape 25.000 de lei pe care Ovidiu Palcu i-a donat pentru cazul Alexiei nu sunt primii. Omul de afaceri a mai făcut o donație consistentă pentru Alexia la sfârșitul lunii mai a acestui an, în valoare de numai puțin de 24.000 de euro.

Dumnezeu face minuni prin oameni!

Dacă ieri eram cu toții îngrijorați de faptul că în conturile familiei Alexiei erau strânși aproximativ 25.000 euro, doar jumătate din suma de 50.000 de euro, acel minim de plată pentru ca Alexia să poată fi programată pentru intervențiile chirurgicale, astăzi sunt fericită să vă anunț că omul de afaceri din Arad, Ovidiu Palcu, aflând din mass media locală despre drama vecinuței noastre, precum și despre mobilizarea exemplară a copiilor care au ales să nu stea indiferenți și să lupte pentru viața prietenei lor, a donat suma de 24.000 euro, reușind astfel să atingem acest prag extrem de important pe ultima sută de metri!

Doresc să-i mulțumesc public, atât în nume personal, cât și în numele Alexiei și al familiei ei, pentru gestul deosebit, respectiv pentru ajutorul dat acestei minunate fetițe care trece prin momente extrem de dificile!

Dumnezeu să vă binecuvanteze!“, au spus atunci cei care se ocupă de campania de ajutorare a Alexiei.

 

Recomandările redacției