Numărul arădenilor care au scăpat de boala provocată de SARS-COV-2 a mai crescut.

Un număr de 19 pacienți s-au vindecat de sâmbătă și până la această oră, la Arad, după ce testele II și III efectuate la interval de 24 de ore au ieșit negative.

În total, de pe secțiile COVID-19 ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad s-au vindecat 339 de pacienți!, au anunțat reprezentanți ai Spitalului Județean. Și numărul noilor cazuri depistate zilnic prin testare în județul nostru a mai scăzut, conform datelor provenite de la Grupul de Comunicare Strategică. Aradul este în continuare al patrulea județ din țară, la numărul total al cazurilor de infectare cu COVID-19.

De menționat că, marți, 12 mai la Consiliul Județean va avea loc o conferință având ca subiect evoluția Covid-19 în județul Arad și strategia pentru următoarea perioadă. Vor participa Iustin Cionca, președinte al Consiliului Județean, Gheorghe Domșa, director Casa Județeană de Asigurări de Sănătate și coordonator al Grupului de Suport pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad și Horia Timiș, directorul Direcției de Sănătate Publică Arad.

Recomandările redacției