Alți trei „vânzători” de țigări de contrabandă, prinși în Piața Catedralei

0
469

În Arad, vânzarea țigărilor de contrabandă este un lucru ce se practică de foarte mult timp și pe care îl fac tot mai multe persoane. Indiferent de vârstă, începând încă de la o vârstă fragedă, foarte multe  persoane se ocupă cu acest fel de „afacere”. 

Prinși de nenumărate ori și în tot felul de locuri, răspândiți prin tot orașul, aceștia își continua activitatea de vânzare a țigaretelor fâră să se deranjeze măcar să schimbe locurile. Cel mai des prinși în zonele aglomerate, mai ales în zona piețelor din Arad, ei continuă în aceleași locuri chiar dacă sunt patrule de agenți de poliție sau jandarmi care împânzesc locurile zilnic. 

De această dată este vorba despre mai multe persoane prinse de polițiștii de ordine publică. Aceștia au depistat, ieri, 28 noiembrie a.c., în Piața Catedralei, o femeie de 45 de ani, un bărbat de 23 de ani și un tânăr de 15 ani, toți din Arad, care ofereau spre comercializare țigări netimbrate, de diferite mărci, susceptibile a proveni din contrabandă.
Cele 1.800 de țigarete cu care au fost prinși asupra lor au fost indisponibilitate. În continuare se fac cercetări cu privire la activitatea infracțională a celor trei și în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.