În Zona 300, în sensul giratoriu din zona fostului magazin Billa, în dreptul unei treceri de pietoni, de câteva zile, au apărut nişte marcaje adiţionale. Mai corect spus, este vorba despre nişte inscripţii, nişte atenţionări scrise cu vopsea albă pe trotuar. După modul în care sunt scrise, este evident că au fost făcute de o persoană, din proprie iniţiativă. 

„Ia-ţi copilul de mână!“ şi „Scoate căştile!“ sunt cele două mesaje scrise de o parte şi de alta a trecerii de pietoni. Deşi nu este poate cel mai profesionist scris, lumea este încântată. „Nu ştim cine a scris, dar bravo lui! Nu încurcă pe nimeni, ba din contră te face să caşti bine ochii atunci când dai să traversezi“, „Am mai văzut astfel de inscripţii şi în alte oraşe, scrise însă la modul profesionist, chiar de către cei de la drumuri. Ce este aici se vede că a fost făcut ad-hoc. Asta nu este însă o problemă, dimpotrivă este original şi poate tocmai de asta lumea va fi mult mai atentă la mesaj. În plus, dacă nu s-a gândit nimeni să o facă, bine că s-a gândit această persoană“, „Este de apreciat iniţiativa. Cinste lui“, sunt câteva din părerile trecătorilor. 

Pe gardul din apropiere se văd cele două găleţi, din care cel mai probabil s-a folosit vopseaua pentru a scrie cele două mesaje.

Recomandările redacției