amadioRatând pentru al doilea an consecutiv promovarea cu UTA, Remo Amadio pare să se fii orientat spre o altă formație, care i-ar îndeplini obiectivul, acela de a juca în sfârșit pe scena primului eșalon din România. Transferat de CFR Cluj în urmă cu doi ani și jumătate, italianul nu a apucat să simtă aerul primului eșalon, evoluând doar în liga secundă pentru „Bătrâna Doamnă”. Goal-keeperul și-a mai încercat șansa și în iarnă la CS Turnu Se­verin, dar, până la urmă, a revenit în „alb-roșu”.
În ciuda faptului că „textiliștii” s-au clasat doar pe locul 4 la finalul stagiunii, Amadio a făcut un retur destul de bun pentru Campioana Provinciei și a atras atenția grupărilor de prima ligă. De câteva zile, fostul număr unu utist se antrenează cu nou-promovata Corona Brașov, existând mari șanse să rămână în curtea formației de sub Tâmpa. Tot sub formă de împrumut de la CFR Cluj ar putea ajunge sub îndrumarea lui Nae Manea și Sergiu Buș, fotbalist dorit foarte mult de Adrian Falub la UTA în iarnă, dar care a refuzat să vină la formația de pe Mureș.
După ce și Matijas și Cioară au părăsit clubul din Calea Aurel Vlaicu, în acest moment, „Bătrâna Doamnă” îi mai are în curte doar pe tinerii Iacob, Barabaș sau Nica.

Recomandările redacției