buleu_amantaMădălina Ioniţă, tânăra cu care Adrian Buleu a avut o aventură extraconjugală încă de pe vremea când aceasta era minoră, şi care a avut un rol capital în arestarea şi cercetarea amantului pentru crimă în cazul lui Abel Apostol, a fost prezentă azi dimineaţă în faţa instanţei pentru a oferi detalii legate de acest caz. Declaraţiile tinerei au lăsat cu gura larg căscată întreg auditoriul, mărturiile sale aruncând în aer cazul.

Prostituţie cu minore, poliţişti arădeni corupţi, acte de identitate false, adulter, telefoane din închisoare, angajări ilegale sau abuz al anchetatorilor sunt doar câteva din elementele declaraţiei date de către tânăra de 19 ani.

Cel mai mare şoc s-a produs încă de la începutul discursului dat de fată în faţa instanţei, când nu şi-a mai menţinut declaraţiile date anterior, pe parcursul derulării anchetei. Motivul invocat a fost acela că a fost forţată de către poliţişti, altminteri „va ajunge acolo unde este şi Adrian“.

Tânăra a povestit apoi despre relaţia pe care a avut-o cu inculpatul, cum a fost angajată de către acesta pe vremea când era minoră, fără acte legale, cum şi-au petrecut vremea în Belgia şi cum a câştigat şase mii de euro, bani care au fost produşi şi din „vitrină“. În Belgia „statul în vitrină“ semnifică prostituţie: prostituata, îmbrăcată extrem de sumar, stă expusă într-o vitrină, ademenindu-i pe trecătorii de pe stradă cu semne lascive şi invitându-i să guste din plăcerile cărnoase ale vieţii. Toate acestea s-au petrecut în timp ce Mădălina se afla în Belgia sub forme ilegale, obţinute, conform fetei, de la Biroul de Evidenţă a Populaţiei din Arad, iar în plus era şi minoră.

De asemenea, un alt aspect care a şocat a fost în momentul în care fata a povestit cum iubitul ei a fost avertizat de către „un poliţist arădean“ că telefoanele îi sunt ascultate. Acest lucru s-a produs, evident, după dispariţia lui Abel.

În mare, tânăra a încercat pe întreg parcursul discursului să îl apere pe Buleu, schimbându-şi în mai multe rânduri declaraţiile. Confuză în declaraţii, Mădălina Ioniţă nu a fost capabilă să urmeze un şir coerent, încurcându-se vizibil.

 

Recomandările redacției