Ambasadorul Austriei a vizitat Camera de Comerţ

0
270

cciaPreședintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, Gheorghe Seculici, alături de directorul general Adrian S. Negrau, au primit luni vizita excelenței sale, Michael Schwarzinger, ambasadorul Austriei în România. Ambasadorul a fost însoțit de consulul onorific al Austriei la Timişoara, Vasile Onofrei și de reprezentantul Agenției Economice a Austriei Inferioare în România, Daniel Marcu.

Discuțiile oficialilor s-au centrat pe posibilitățile de extindere a investițiilor austriece în zonă, dar a fost subliniată și necesitatea întăririi parteneriatului existent între zona noastră și Austria. Pe de altă parte, s-a ridicat problema alinierii standardelor Camerelor de Comerț din România, la prevederile europene.

„Vizita excelenței sale, domnul Michael Schwarzinger, ambasadorul extraordinar şi plenipotenţiar al Republicii Austriei la București este o ocazie deosebită de a pune bazele consolidării parteneriatelor cu Austria. Domnul ambasador a fost interesat de domeniul de interes al celor peste 160 de societăți cu asociați sau administratori de cetățenie austriacă care își desfășoară activitatea pe raza județului nostru. În urma vizitei, s-au readus în actualitate strategiile și direcțile de extindere a viziunilor de restructurare instituțională a Camerelor de Comerț din România”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

Discuțiile sunt programate să continue și în zilele următoare, pe fondul evenimentului “Zilelor Culturii Austriece” la Arad (2-5 iunie 2014).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.