Ieri, în cursul dimineții, fabrica Maschio Gaspardo România a avut onoarea să îl aibă ca oaspete pe Excelența Sa, domnul Marco Giungi, Ambasadorul Italiei în România, împreună cu Roberto Sperandio, Consulul Onorific al Italiei în Arad și oficialități ale Camerei de Comerț Italiene pentru România și Confindustria România. Delegația oficială s-a întâlnit pe parcursul zilei cu instituțiile locale și comunitatea italiană de afaceri activă din zonă, pentru a discuta evoluția afacerilor străine dezvoltate în județ.
La intrarea în impozanta fa­brică de utilaje agricole, domnul Ambasador, Marco Giungi, a fost întâmpinat de către Mirco Maschio, președintele Grupului Maschio Gaspardo, cât și de reprezentanți din toate departamentele companiei.
La eveniment a luat parte și primarul oraşului Chişineu-Criş, Gheorghe Burdan, împreună cu oficialități locale.
Excelenţa Sa, Ambasadorul Italiei, s-a arătat impresionat de amploarea dezvoltării tehnologice a companiei Maschio Gaspardo România, precum şi de potenţialul de dezvoltare pe care grupul de firme italian şi-l propune în următorii ani. De asemenea, acesta a fost plăcut surprins de colaborarea strânsă dintre managerii firmei şi autorităţile locale din Chişineu-Criş, care oferă premisele unui viitor prosper.
Excelenţa Sa, împreună cu ceilalţi membri ai delegaţiei, au fost conduşi în sala de confe­rinţe, unde s-au rezumat câteva date statistice despre dezvoltarea actuală a firmei, dar şi despre planurile de extindere a societății, după care au făcut un tur complet al fabricii, în care le-au fost prezentate tehnologiile utilizate și procesele de producție.
Reamintim faptul că Maschio Gaspardo România face parte din grupul de firme Maschio Gaspardo S.p.A., care desfăşoară activităţi de producţie de utilaje agricole în Italia, România, India şi China. Fondată în anul 1964 în Italia, Maschio Gaspardo a depăşit astăzi frontierele continentale şi desface utilaje agricole extrem de competitive pe majoritatea pieţelor lumii.
Anul acesta, Maschio
Gaspardo România a împlinit 15 ani de activitate, motiv de mândrie și sărbătoare pentru toți angajații și colaboratorii companiei.

Recomandările redacției