Ambasadorul României în Cuba a fost în vizită la CCIA Arad

0
624

Preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, Gheorghe Seculici, a primit, ieri, 4 iulie 2016, la se­diul instituţiei, vizita unei delegaţii condusă de Excelenţa Sa, Genţiana Şerbu, Ambasador no­minalizat al României în Repu­blica Cuba.
La întâlnire au participat Eugen-Andrei Constantin, consilier pe Fonduri Europene al Preşe­dintelui CCIR, Cătălin Tiuch, de­- putat – Comisia de Buget, Finanţe şi Bănci şi Dorel  Căprar, deputat – Comisia pentru Afaceri Europene, Comisia pentru Control SIE.
Cu acest prilej părţile au trecut în revistă principalele teme de interes de pe agenda politică bilaterală, precum şi unele probleme internaţionale de interes reciproc. Viziunea Excelenţei Sale include dezvoltarea unei platforme de cooperare pe termen lung care să acţioneze în Cuba şi în întreaga zonă a Americii Latine, iar Aradul să valorifice domeniile în care are competenţe cheie pentru a intra pe această piaţă.
Excelenţa Sa a mai adăugat faptul că, la începutul lunii noiembrie a.c. se va organiza o misiune economică în Cuba, cu ocazia desfăşurării Târgului Internaţional de la Havana, la care sunt invitate să participe şi companii arădene.
„Ne exprimăm deplinul interes şi întreaga deschidere pentru a contribui la diversificarea pieţei de export în Cuba şi de a dezvolta şi aprofunda relaţiile bilaterale”, a declarat Gheorghe Seculici, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.