Ambiția și sacrificiul lui „Sucă” nu au fost de ajuns: CS Dorobanți – Frontiera Curtici 2-5

0
173

Marius Ciubăncan s-a bazat pe ambiție și experiență în derby-ul zonal cu Frontiera, dar i-a ieșit doar pațial „rețeta”. Codașa Dorobanți a fost în joc timp de o repriză în fața uneia dintre cele mai în formă echipe din ultimele două luni, ocupanta ultimului loc pe podium. Apoi, însă, a rămas în zece, a și căzut din punct de vedere fizic și adversarii au defilat.
Chiar dacă și-au luat puțin de sus adversarii și nu au jucat la adevărata capacitate, curticenii au avut destule situații de gol în prima parte, dar Emil Szabo a fost de netrecut. Măgulean a fost campionul ratărilor, în timp ce gazdele au valorificat una dintre puținele situații de poartă avute. La o fază confuză în careul Frontierei, Roland Lăsculescu l-a executat pe Iacob cu un șut din 10 metri. Și, când au crezut că vor intra cu avantaj la cabine, „alb-negrii” au luat gol la o nesincronizare a defensivei și o reluare cu capul, din apropiere, a lui Parlapan.  Era mi­nutul 45, dar 6 minute mai devreme, Horvath luase deja drumul vestiarului pentru un cot ridicat prea mult și un al doilea „galben” ce a însemnat eliminare.
În debutul părții secunde, lucrurile au intrat pe făgașul normal, cu o „dublă” marca Liga (min. 54 și 63). Masivul atacant a fost pe fază respingerile lui Szabo în urma asaltului  colegilor săi. În minutul 76, Roland Lăsculescu le-a readus pentru puține minute pe gazde în joc, dar Avrămuțiu a refăcut diferența de două goluri la capătul unei acțiuni personale: 2-4 (min. 83). Și ca tacâmul să fie complet, două minute mai târziu, Parlapan a urmărit o minge ce părea pierdută, a pasat perfect pentru Nedea, care a trimis sec în plasă pentru concluzia partidei: 2-5.
„Se spune că o echipă bună, câștigă și când joacă mai prost, sau nu se concentrează cât ar trebui. Am făcut o primă repriză destul de modestă și cu toate astea ne-am creat câteva ocazii. Am avut în față un portar excelent, Sucă chiar merită tot res­pectul nostru la maniera cum apără și la 57 de ani. A jucat cu multă ambiție, ca și restul colegilor săi, dar, până la urmă, valoarea și mai ales pregătirea mai bună din punct de vedere fizic și-au spus cuvântul. Avem o serie frumoasă de victorii pe care nu vrem să o încheiem, chiar dacă urmează să ne duelăm cu liderul”, a spus Dinu Maghici, antrenorul Frontierei.
Formații:
Dorobanți: E. Szabo – Ando, Pistrui, Nadiu, R.Szabo (73 Stancu) – Poșta, Georgiu, Ciubăncan, Szoke (73 Cojocaru) – R. Lăsculescu, Horvath.
Curtici: Iacob – Crișan (46 Roza), Al. Don, Pleșca, D. Morariu – Gavriș, Hanc, Avrămuțiu,  Parlapan – Liga, Măgulean (75 Nedea)
Arbitri: Ionuț Nicoraș – Andrei Pîslaru,Zoltan Nagy. Observatori AJF:Mircea Toderici, Andras Mako

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.