Ambulanța a ajuns la antrenamentul Crișului: Juniorul Jichici s-a lovit la cap, dar are șanse să joace la Ineu

0
279

Momente de panică la antrenamentul de marți după-amiaza al celor de la Crișul Chișineu-Criș. După un duel involuntar cu Remus Lung, juniorul Petrișor Jichici s-a lovit la cap, sângele i-a țâșnit automat pe nas și a avut momente în care nu știa ce se întâmplă cu el. Ambulanța a venit imediat la stadion și l-a transportat de urgență pe fotbalist la Spitalul Clinic Județean Arad. Aici i s-a făcut un examen tomograf, ce nu a evidențiat complicații, astfel că jucătorul de 22 de ani a fost externat în jurul orei 22,30.
„M-au așteptat colegii și
m-am întors la Chișineu-Criș. Mi s-au recomandat trei zile de pauză totală, dar deja mă simt bine, o să văd mâine dacă pot face antrenament. Eu chiar aș vrea să joc la Ineu, sâmbătă”, ne-a mărturisit timișoreanul Jichici, care a fos transferat la Criș în vara anului trecut, după ce se remarcase în tricoul Zăbraniului, într-un amical cu formația lui Mihai Roșca.
Liderul Ligii a IV-a nu a fost lipsit de ghinioane în acest început de an. Alin Ciornei s-a accidentat destul de grav la umăr în amicalul cu Luceafărul Oradea și a ratat ultimele săptămâni  ale pregătirii de iarnă, inclusiv cantonamentul de la Băile Felix, apoi Remus Lung a acuzat ceva stări de amețeală și a ratat primele meciuri oficiale ale anului. Borșa s-a accidentat și el pe finalul meciului cu UTA III și e incert pentru jocul de sâmbătă. În fine, se știe că un al junior, Mădălin Selejan, a suferit o ruptură de ligamente la genunchi și încă nu a reluat pregătirile cu echipa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.