lucrariConsiliul Judeţean Arad doreşte să realizeze, din fonduri europene, lucrări de reabilitare şi modernizare a ambulatoriului Pediatrie şi Adulţi, aflat în corpul de clădire C3 a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad

În acest sens, Consiliul Judeţean Arad a început procedura de achiziţie publică pentru desemnarea constructorului proiectului “Lucrări de reabilitare, modernizare, dezvoltare a clădirii ambulatoriu pediatrie şi adulţi din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad”.

Contractul prevede lucrări de reabilitare a instalaţiilor sanitare, a instalaţiilor termice, de venitilaţie şi climatizare, a instalaţiilor electrice şi dotarea cu mobilier.

Suprafaţa care va fi reabilitată este de 4031 metri pătraţi.

Valoarea estimată a contribuţiei Consiliului Judeţean Arad la acest proiect este de 7.858.103 lei.

Data limită de depunere a ofertelor este 12 august, ora 9.00.

Termenul de execuţie a lucrărilor este de 11 luni de la data semnării contractului, fără a depăşi data de 10 iulie 2015.

Proiectul „Ambulatoriu integrat din structura Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad-Reabilitare-Modernizare, dezvoltare şi echipare cu aparatură de specialitate” este finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013.

Valoarea totală a proiectului este de 32 milioane de lei, din care 25,5 milioane de lei reprezintă cheltuielile eligibile.

 

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției