poloUltima confruntare internă a poloiștilor de la AMEFA putea rezolva în mare măsură ecuaţia locului patru la finalul sezonului regulat din cadrul Superligii Naţionale de polo. Arădenii s-au deplasat la București pentru întâlnirea cu Sportul Studențesc, iar primul meci s-a încheiat la egalitate, scor 7-7, egal ce s-ar putea dovedi preţios pentru arădeni, asta dacă vor reuşi să treacă în două rânduri de Rapid, tot la Bucureşti, în utima rundă. AMEFA a punctat prin Furj 3, Băltean 2, Hălmăgean şi Vancsik. În meciul al doilea, arădenii au avut de înfruntat şi un  arbitraj ostil, iar Sportul s-a impus cu 8-4. Pentru AMEFA au marcat Vancsik, Furj, Băltean şi Hălmăgean.
„Am jucat şi noi slab, pentru că am ratat mult, dar arbitrii au fost împotriva noastră, printre altele cu gol neacordat după fluierul arbitrului. A fost scandal şi în tribune, dar trebuie să trecem peste tot şi să ne vedem de joc. Ne-a lipsit Laza, care de o lună are probleme la cot, absenţa sa fiind importantă. Dacă batem ambele meciuri la Rapid, ceea ce ar fi de aşteptat, vom termina pe patru. Dar oricum, vom mai juca cu Sportul în sistem două din trei, acelea fiind jocurile decisive pentru accederea în play-off. Mai avem etapa viitoare şi o dublă cu Dinamo, la Arad, dar în mod normal va fi greu să scoatem ceva de aici”, a spus antrenorul Cristian Cosma.
Cu două etape înainte de finalul sezonului regulat al Superligii, AMEFA şi Sportul sunt acum la egalitate de puncte, 31, dar echipa arădeană are avantajul meciurilor directe, după dubla victorie din tur. Elevii lui Cosma mai au jucat cu Dinamo, pe 2 şi 3 martie şi la Rapid, pe 9 şi 10 martie.

Recomandările redacției