AMEFA a câştigat turneul amical internaţional de la Szeged

0
244

poloAMEFA Arad pregăteşte dificila confruntare pentru accederea în play-off-ul (locurile 1-4) Superligii Naţionale de polo. Clasată pe locul 6 după turneele din grupa valorică 5-8, echipa pregătită de Cristian Cosma înfruntă în barajul pentru intrarea în semifinale ocupanta locului 3, Sportul Studenţesc.
Trupa din Capitală va avea de partea sa avantajul bazinului propriu, urmând să se joace după sistemul cel mai bun din trei meciuri, cu primul joc pe 18 martie, ora 11, la Arad. AMEFA susţine antrenamente pe plan local, iar în week-end s-a deplasat la Szeged, pentru un turneu internaţional amical, care a reunit la start alte trei echipe, echipa a doua din Szeged, Bekescsaba şi naţionala Irlandei.
Trupa pregătită de Cristian Cosma a ocupat la finalul turneului primul loc, înregistrând următoarele rezultate:            8-8 cu Bekescsaba, 17-10 cu Szeged II şi 12-10 cu Irlanda. AMEFA  contat pe următorul lot: Hodăgeu, Vancsik, Băltean, Furj, Fericean, Huber, Kovacs, Grama, Laza, Szabadai, Gergelyfi, Fînaţă, Secheli şi Vidican. „În Ungaria a fost binişor, se putea mai mult în primul meci, dar până la urmă au fost jocuri de pregătire. Cu Sportul va fi destul de greu, şansele de semifinale sunt reduse, dar speranţa moare ultima. Ne vom juca şansa noastră”, spune antrenorul echipei arădene, Cristian Cosma, care nu se confruntă cu probleme de lot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.