AMEFA și-a valorificat avantajul noului bazin propriu în fața Rapidului

0
316

AMEFA s-a impus, în weekend, în etapa dublă cu Rapid Bucureşti, contând pentru grupa valorică 5-8 din Superliga de polo. În primul meci, disputat sâmbătă în bazinul din Subcetate, arădenii s-au impus cu 10-8, după ce bucureștenii conduceau cu 4-3 la pauza mare. Au marcat pentru gazde: Schill 3, Băltean 2, Chioveanu 2, Grama 2 și Palotaș 1.
În al doilea meci, de duminică, a fost 13-7 tot pentru AMEFA, la care au marcat: Chioveanu 3, Băltean 2, Nagy 2, Grama 2, Schill 1, Mureșan 1, Faragău 1 și Barbur 1. Echipa arădeană are patru victorii din tot atâtea meciuri, în startul seriei 5-8 din Superligă, după ce în prima etapă trecea de Poli Cluj.
AMEFA a evoluat, în dubla confruntare cu Rapid, în formula: Hodăgeu, Faragău, Schill, Băltean, Chioveanu, Grama, Palotaș, Toth, Furj, Barbur, Nagy, Maier, Samuilă, Mureșan și Luncan.
Însă, un nume epatează prin CV-ul e care îl etalează, Mihnea Chioveanu. Vorbim despre un poloist de 32 de ani cu rezultate remarcabile la Steaua Bucureşti sau CSM Oradea. Om de naţională, făcând parte din lotul care ocupa locul 7 la Europenele de la Zagreb, din 2010. Să mai punem la socoteală şi participarea la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012. „Este un poloist care aduce un mare plus de experienţă în lotul nostru. Un jucător valoros de la care cei tineri au ce învăţa. Mă bucur că evoluează pentru noi, a ajuns la Arad printr-o conjunctură favorabilă. I-am propus să ne ajute şi a acceptat”, susține antrenorul AMEFA-ei, Cristian Cosma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.