Expo Arad Internațional va găzdui în  perioada 8-11 septembrie Târgul Internațional de Agricultură, Industrie Alimentară și Ambalaje „Agromalim”.
Pentru această a XXVII-a ediție, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a Judeţului Arad le pregăteşte vizitatorilor și expozanților surprize importante, de la personalitățile invitate şi până la rearanjarea unui segment al spațiului expozițional, astfel încât să permită o mai bună interacțiune a expozanților cu po­tențialii clienți. În premieră, la Agromalim 2016 se va introduce componenta de demonstrații practice în câmp – tehnici de prelucrare a solului și de semănat.
La această ediţie a crescut semnificativ şi numărul expozan­ților din zootehnie, ceea ce va asigura evenimentului o spectaculozitate suplimentară şi un grad mult mai mare de interes.
Şi-au confirmat prezența la Agromalim agenți economici din mai mult de zece state. Aproxima­tiv 250 de expozanți vor prezenta utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultură a plantelor, sisteme de creștere și de furajare pentru animale, medi­camente și instrumentar de uz veterinar, echi­pamente pentru in­dustria alimen­tară, produse agroalimentare, am- balaje, servicii de consultanță, documentație de specialitate.
Nu vor lipsi nici produsele culinare, apreciate deopotrivă de vizitatori și de parteneri. „Anul acesta venim cu noutăți semnificative și în ce privește dimensiunea Agromalim, și din punct de vedere logistic. Încă o parte din parcare este destinată expozanților, pentru că târgul s-a dezvoltat foarte mult și halele și spațiile folosite până la această ediție nu mai sunt încăpătoare. Vă așteptăm cu interes în târg și cu convingerea că veți găsi acolo soluția optimă pentru afacerea dvs. Îi așteptăm și pe arădenii interesați să vadă ulti­mele evoluții tehnologice și dinamica procesării produselor agricole”, declară Gheorghe Seculici, președintele CCIA Arad.

Recomandările redacției