Atunci când nu ești civilizat, trebuie să plătești. Asta a ajuns să facă un arădean după ce s-a pus să mănânce semințe și să le arunce pe trotuar, lucru care nu l-a văzut tocmai nelalocul lui. Din nefericire pentru acesta, autoritățile nu au fost de aceeași părere și au trecut la fapte, amendându-l imediat pentru ceea ce a făcut.

Cu toate că astfel de fapte nu sunt tocmai niște lucruri grave, persoanele care le fac trebuie să plătească pentru că nu este normal să te comporți astfel într-un oraș care încearcă să își facă o imagine cât mai bună cu putință.

Așadar, marți, 30 iulie 2019, arădeanul a murdărit un trotuar din zona Boul Roșu aruncând pe jos coji de semințe pe care ulterior a fost obligat să le adune, lăsând perimetrul curat, ca mai apoi să-și primească și amendat dată de polițiștii locali ai Serviciului Ordine Publică și Circulație pentru nerespectarea prevederilor HCLM 162/2006, privind gospodărirea municipiului Arad.

Chiar dacă B.N., în vârstă de 26 de ani, le-a declarat oamenilor legii care patrulează zilnic zona cu un ridicat potențial contravențional că își regretă fapta, amenda pe care o va plăti este de 1501 lei.

Recomandările redacției