Amendați pentru că au consumat alcool, au cerșit sau au tulburat liniștea publică

0
566

Polițiștii locali au depistat din nou, mai multe persoane care au apelat la mila arădenilor, însă au și sesizat faptul că multe dintre acestea au schimbat zona în care cerșesc, după acțiunile întreprinse de autorități pentru a-i lua de pe străzi sau a-i obliga să muncească în folosul comunității. De asemenea, au mai fost amendați mai mulți indivizi care au consumat băuturi alcoolice în plină stradă, dar și un bărbat care a adresat injurii unei alte persoane. 

În timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine publică și circulație au constatat miercuri opt contravenții, aplicând sancțiunile corespunzătoare pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Pentru consumul de băuturi alcoolice au fost sancționate patru persoane, în Piața Gării, Boul Roșu, Calea Timișorii, Aurel Vlaicu, iar pentru apelarea în mod repetat la mila publicului au fost întocmite trei procese-verbale de constatare și sancționare a contravențiilor. La orele serii a mai fost sancționat un arădean cu o amendă de 1.300 lei, acesta fiind surprins de polițiștii locali tulburând ordinea și liniștea publică prin adresarea unor expresii jignitoare unui alt bărbat.

Acțiunile de descurajarea cerșetoriei și actelor de vandalism desfășurate de polițiștii locali în baza planificărilor DGPLA sau alături de colegii din poliția municipiului Arad și jandarmi vor continua, în următoarele zile. Deoarece activitatea sistematică de identificare, intervievare și sancționare din ultimele săptămâni a determinat inclusiv relocarea în alte zone din oraș a unora dintre indivizii vizați, arădenii sunt rugați să semnaleze la numărul dispeceratului poliției locale 0257-939, spațiile publice sau private în care respectivii aleg să-și desfășoare activitatea contravențională

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.