Amenințate cu moartea și bătute de soți, mai multe arădence au chemat poliția

0
423

Prea mult timp petrecut împreună nu a fost benefic în mai multe familii din județul Arad. Se pare că agresivitatea fizică și verbală a luat locul iubirii și i-a făcut pe mai mulți bărbați să își piardă cumpătul.  

Polițiștii arădeni au emis, la sfârșitul săptămânii trecute, trei ordine de protecție provizorii. Primul a avut loc în seara zilei de 25 aprilie a.c. când polițiștii Biroului de Ordine Publică au fost sesizați că un bărbat de 55 de ani, din Arad, și-a amenințat soția cu moartea și cu acte de violență, în timp ce se aflau la domiciliu.
A continuat valul de amenințări și la data de 26 aprilie,  duminică, de această dată pe raza localității Pecica. Chiar dacă s-ar presupune că acum nu pot exista gelozii pentru că membrii familiilor sunt practic obligați să stea împreună, regula nu s-a aplicat de această dată. Așadar, pe fondul geloziei, un bărbat de 48 de ani și-a amenințat soția cu moartea și cu acte de violență. Ultimul apel a avut loc în seara aceleiași zile. Atunci, un arădean de 37 de ani și-a agresat soția, în timp ce se aflau la domiciliul comun de pe raza municipiului. Desigur, după toate acestea, pe numele celor trei bărbați au fost întocmite dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.