Prea mult timp petrecut împreună nu a fost benefic în mai multe familii din județul Arad. Se pare că agresivitatea fizică și verbală a luat locul iubirii și i-a făcut pe mai mulți bărbați să își piardă cumpătul.  

Polițiștii arădeni au emis, la sfârșitul săptămânii trecute, trei ordine de protecție provizorii. Primul a avut loc în seara zilei de 25 aprilie a.c. când polițiștii Biroului de Ordine Publică au fost sesizați că un bărbat de 55 de ani, din Arad, și-a amenințat soția cu moartea și cu acte de violență, în timp ce se aflau la domiciliu.
A continuat valul de amenințări și la data de 26 aprilie,  duminică, de această dată pe raza localității Pecica. Chiar dacă s-ar presupune că acum nu pot exista gelozii pentru că membrii familiilor sunt practic obligați să stea împreună, regula nu s-a aplicat de această dată. Așadar, pe fondul geloziei, un bărbat de 48 de ani și-a amenințat soția cu moartea și cu acte de violență. Ultimul apel a avut loc în seara aceleiași zile. Atunci, un arădean de 37 de ani și-a agresat soția, în timp ce se aflau la domiciliul comun de pe raza municipiului. Desigur, după toate acestea, pe numele celor trei bărbați au fost întocmite dosare penale.

Recomandările redacției